Contact

contact
Tijdloze items

Fantastische items bij vintage shop Addy’s Sixties te Lanaken

Vindt u, net als wij, de jaren zestig ook uniek en fantastisch? Dan zijn wij ervan overtuigd dat een bezoek aan onze vintage shop in Lanaken voor u een fantastische belevenis wordt.

Jukeboxen

U kunt bij ons terecht voor originele jukeboxen van de meest gekende merken (oa. Rock Ola). Ook voor herstellingen werken wij samen met een erkend specialist die uw jukebox terug de mooiste muziek laat spelen.

Meubels

Super toffe vintage meubels zijn eveneens in onze shop te vinden. De inrichting van onze winkel is huiselijk en toont u meteen hoe de meubelen eruit zien in een passende omgeving.

Decoratie

Wie zijn woning of zaak volgens de stijl van de sixties wil inrichten heeft uiteraard ook nood aan passende decoratie. Bij Addy’s Sixties vindt u het ruimste assortiment leuke decoratiespullen die u meteen terug meenemen naar de jaren van weleer.

Memorabilia

Ook diverse memorabilia zoals items van bekende artiesten en legendes zijn terug te vinden in onze vintage shop. Ons aanbod is niet reusachtig groot maar dient eerder om de winkel echt passend in te richten. Alle spullen zijn nieuw en van de beste kwaliteit.

Neon reclameborden

Wilt u uw zaak extra in de kijker zetten? Of houdt u ervan uw huis op te fleuren met een leuk, neon reclamebord? Dan zorgen wij voor een passend exemplaar waar u volledig weg van zult zijn! Kom langs bij Addy’s Sixties en ontdek onze ruime keuze!

Addy's Sixties
Contacteer ons!
089 44 00 10